Ivan Hlas a jeho koncert ze série GOLDEN_EYE.HB 2019

Havlíčkobrodský klub OKO je pokaždé zárukou kvalitní zábavy! Nejinak tomu bylo ani při pokračování podzimní série GOLDEN_EYE.HB, koncert se tentokrát konal u příležitosti 29. Podzimního knižního veletrhu.

Páteční trojkoncert zahájila skupina JADA BAND. Toto hudební uskupení prošlo za poslední roky řadou změn a jedinou stálicí je Jarda Vorlíček. Kapele to ale nijak neuškodilo. Častým hostem bývá také vynikající saxofonista Boris Secký, který i tentokrát ukázal, jak to umí na pódiu rozparádit.

Hlavním tahákem večera byl ale Ivan Hlas a jeho dva kumpáni. Ivan Hlas Trio tvoří Norbi Kovács a Jaroslav Olin Nejezchleba. Každý z těchto členů má za sebou opravdu pestrou hudební kariéru a všichni spolupracují i nyní se spoustou dalších muzikantů. Jaroslav Olin Nejezchleba například vystupuje i s Vladimírem Mišíkem, kterého si můžete přijít do OKA poslechnout už 25. října na další pokračování série GOLDEN_EYE.HB.

A že se v Brodě hraje opravdu kvalitní muzika, dokazuje i zaplněné OKO. Na koncert vyrazilo více jak 300 návštěvníků. Všichni si tak poslechli známé hity jako Malagelo a Na kolena. Hlasitý potlesk byl pak zaslouženou odměnou pro všechny vystupující. „Neskutečný nářez a úžasná atmosféra, tohle umí jenom OKO,“ popsala koncert jedna z fanynek.

Závěr večera patřil rockové muzice a vystoupení kapely Morava. Tato parta má za své třicetileté působení na hudební scéně už hodně za sebou. Vydala celkem osm řadových alb, to poslední s názvem Černobílá v loňském roce. Kapela, která v době největší slávy vyprodala Lucernu, si podmanila i fanoušky v brodském OKU. Krom starých ověřených hitů zazněly i písně Sblížení, Morava či Miluj se se mnou.

Text, video i foto: Michal Mašek

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *