Dobrá vzpomínka Vypsané fiXy!

V pořadí už třetí videoklip z loňské novinky Kvalita na píseň Dobrá vzpomínka dokončila v těchto dnech skupina Vypsaná fiXa. Na konci února vyrazí na jarní klubové turné nazvané Ty máš doma Kvalitu v rámci kterého zavítá i k nám na Vysočinu – do Třebíče a do Jihlavy.

Vyvrcholením oslav pětadvacátého výročí existence kapely byl beznadějně vyprodaný prosincový koncert ve Foru Karlín. Jeho neopakovatelnou atmosféru zpětně zachycuje nový videoklip Dobrá vzpomínka, který natočil a zrežíroval Dan Majober.

„Byl to skvělý koncert s výjimečnou atmosférou. Naši fanoušci byli opravdu neuvěřitelní a vše dopadlo moc dobře. Postupem času člověk pochopí, že si těchto chvil v existenci kapely musí opravdu vážit, protože to je odměna, která se zas tak často neopakuje, vede k nim dlouhá cesta a jsou rychle pryč. Zůstane na ně dobrá vzpomínka a příběh pokračuje dál,“ říká frontman kapely Márdi.

Že byl loňský rok pro Fixu úspěšný, dokazuje nejen vyprodané turné, ale i nominace za novinkové CD Kvalita na Ceny české hudební kritiky Apollo 2019, na Ceny Anděl 2019 (skupina roku a videoklip roku) a Žebřík 2019 (skupina roku, videoklip roku).

„Těší nás dobrá společná zpětná vazba fanoušků a hudebních kritiků a těšíme se, až navštívíme místa, která jsme na podzim vynechali. Nová deska bude dál dostávat prostor společně s prověřenými písněmi ze starších alb a my budeme hrát, jak nejlíp umíme,“ dodává ještě Márdi.

Vypsanou fiXu můžete aktuálně vidět na jejich jarním turné Ty máš doma Kvalitu, které čítá celkem jedenáct koncertů a zavítá i do Jihlavy a Třebíče!

Ty máš doma Kvalitu tour
28. 2. Vroutek – Zkušebna
6. 3. Třebíč – Roxy
7. 3. Přeštice – Stodola
13. 3. Litomyšl – Kotelna
14. 3. Teplice – Knak
19. 3. Brno – Metro
20. 3. Jablonec nad Nisou – Na Rampě
27. 3. Krnov – Kofola
28. 3. Praha – Malostranská beseda
3. 4. Chrudim – R Klub
4. 4. Jihlava – Moment
11. 4. Pec pod Sněžkou – Klondike

Více informací na www.vypsanafixa.cz.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *