Největší letní koncert Jarka Nohavici bude na Vysočině!

Jeden z osmi srpnových koncertů pod širým nebem chystá písničář Jarek Nohavica 21. srpna v Přibyslavi u Havlíčkova Brodu na podzámecké louce. Pro svůj recitál připravil program složený ze svých známých písní, ale také z novinek z posledního alba Poruba. Doprovázet ho budou muzikanti Robert Kuśmierski a Pavel Plánka. Jaromír Nohavica vydal svou poslední desku Poruba v roce 2017. Vzpomíná v ní na své dětství, dospívání i zásadní historické okamžiky. Album mělo skvělý ohlas u fanoušků a hudebních kritiků.

„Robert Kuśmierski a Pavel Plánka tvoří s Nohavicou sehrané trio, a tak nemůžou chybět ani na jeho srpnovém recitálu pod zámkem v Přibyslavi,“ říká jeden z pořadatelů koncertu Libor Jaroš. Polský muzikant Kuśmierski doprovází Nohavicu na piano a akordeon, Pavel Plánka na bicí. K dramaturgii koncertu nechtějí hudebníci více prozrazovat. Fanoušci jsou ostatně zvyklí, že každý jejich koncert je plný překvapení.

„Přibyslavský open air bude největším letním koncertem Jarka Nohavici, přesto doporučjeme všem, kteří chtějí pod přibyslavský zámek přijít, včsný nákup vstupenek. Kapacita bude omezena, lístky jsou výhradně na stání. Akce není přístupná dětem do patnácti let. Vstupenky jsou v předprodeji on line nebo na pobočách v síti Ticketportal,“ doplňuje za organizátory Ondřej Málek.

Mimo Přibyslav odehraje Nohavica během srpna vyprodané koncerty v letních kinech v Boskovicích, Českých Budějovicích, Sezimově Ústí, Domažlicích, Frenštátu pod Radhoštěm, Velké nad Veličou, nebo v Porubě.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *