Čokoládový Festival a sladkých drobností míří do Brodu!

Od pátku 28. února do neděle 1. března 2020 bude KD Ostrov Havlíčkův Brod v zajetí čokolády! Své stánky tu rozloží prodejci nejrůznějších čokoládových specialit a dobrot. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 25 stánků: ČokoKebab, Kamila Chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, Chocolaterie Havířov, Jablíčko, Sirupárna, Čokoláda Lyra, Xo-Čo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Judith Sweet Art, Koruna pralinky a mnoho dalších.

A nebudou tu zdaleka jenom oni! Čokoládový Festival přinese třeba kulinářskou přehlídku, na níž skvělí kuchaři předvedou své čokoládové recepty. V nich uvidíte, s čím vším je možné čokoládu kombinovat. Už jste třeba ochutnali gaskoňské dušené hovězí maso s čokoládou a armagnacem? Nebo vanilková krupicová kaše z espumy s čokoládovým sněhem ze suchého ledu? Příznivci umění se zas jistě rádi zastaví u obrazů malovaných hořkou, bílou a barevnou čokoládou štětcem a špachtlí na plátno.

A na co se návštěvníci mohou těšit? „Letos bude více ochutnávek a také se uskuteční řada zajímavých soutěží, například tzv. Hra o poklad! Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit si může u vstupu za 30 Kč zakoupit zlatý čokoládový pohár. Každý pohár obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 5 000 Kč!

ČokoFest bude věnován učení. Budeme se učit návštěvníky, jak vařit čokoládu. Ve festivalovém programu samozřejmě nebudou chybět aktivity pro děti a koncerty.

Na Čokoládový Festival je vstupné jen 60 Kč (40 Kč pro seniory, studenty ). Děti a mládež do 6 let mají na akci vstup zdarma. O volné vstupy můžete soutěžit na www.cokoladovy-festival.cz.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *