Do OKA míří raper Řezník a bude to PÁRTY HÁRD!

Párty Hárd je název nové české komedie, která trhá návštěvnické rekordy. V běžných kinech jí však pravděpodobně neuvidíte. Ve středu 14. listopadu ji ale od 20:00 promítá Klub Oko Havlíčkův Brod. Režisérem filmu je Martin Pohl neboli rapper Řezník. Tohle v Brodě ještě nebylo!

Černá teenage komedie Martyho Pohla (Řezník, Martyho Frky) pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? Po studentských snímcích Život Není Krásný, Jehovova Pomsta a Máma Má Ráka se Pohl rozhodnul sabotovat žánr teenagerské komedie, tentokrát už s pomocí profi štábu. Povedlo se mu posunout hranice černého humoru zase o kousek dál?

„Tentokrát už sem měl k ruce profi štáb, takže výsledek vypadá jako normální film, kterej můžete vidět v kinech. Zároveň je to ale kompletně nezávislej a svobodnej snímek, kterej nemusel podlehnout žádný cenzuře a je přesně podle mejch představ. Výsledek stojí za to, myslím, že všichni budou překvapený!“ komentuje své dílo sám Pohl.

Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku a ve filmu se tentokrát kromě neherců objeví i známější tváře – Adam Ernest, Karolína Šafránková nebo Mirek Čáslavka, který hrál ve filmu Mandragora. Za kamerou stál Marek Brožek, zvuk má na svědomí Dominik Dolejší a střih obstaral Šimon Hájek. Speciální efekty a makeup připravoval Jakub Zombí Gründler.

Za zmínku rozhodně stojí soundtrack, na který Řezník přizval své kolegy z branže. Objeví se tu například J.A.R., psychobilly šílenci Rocket Dogz, Pilot Season, Criminal Colection, Edgar Schwarz ze Schwarzprior či Forbidden Society a projekt 3rdknd. Ze zahraničních hostů jsou zde ruští 2rbina 2rista, punk rocková kapela The Stifled z Baltimoru, kanadský rap Reel Wolf, nebo New Yorské trap uskupení Freewill, které vystoupí na letošním Hip Hop Kempu.

„Jsem strašně rád, že diváci z celé Vysočiny mohou vidět komedii Párty Hárd zrovna u nás v Oku,“ říká dramaturg Filmového OKA Jiří Svoboda. „Těším se na skvělou zábavu, na komedii, kterou v rámci žánru pozitivně hodnotí diváci i kritici, na nadšené publikum i na samotného režiséra Martina Pohla. Budu se opět opakovat, ale říct to musím zase… tohle Havlíčkův Brod ještě nezažil! Tak přijďte,“ zve na Párty Hárd Svoboda.

Komedie Párty Hárd začíná v klubu Oko Havlíčkův Brod ve čtvrtek 14. listopadu od 20:00. Vstupné je 120 Kč. Vstupenky lze zakoupit online nebo na místě, svá místa si můžete rezervovat na čísle 724 235 840. Online rezervace vstupenek ZDE

Michal Mašek

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *