Do Přibyslavi v srpnu přijede Jarek Nohavica!

Malebnou louku na břehu řeky Sázavy pod přibyslavským zámkem si už v květnu oblíbili návštěvníci vyprodaného koncertu kapely Jelen. Další hudební zážitek v tomto krásném kousku přírody na sebe nenechá dlouho čekat. V podvečer 21. srpna totiž zavítá do Přibyslavi Jarek Nohavica.

Zpěvák v tomto roce zahraje sérii srpnových open-air koncertů po celé republice a dle slov pořadatelů je výjimečné, že přijal pozvání i do nového prostředí v Přibyslavi.

Asi dvouhodinový sólový recitál jednoho z našich nejznámějších písničkářů s kytarou a heligonkou bude sestavený nejen ze známých písní, ale i z aktuálních novinek z posledního alba Poruba. Fanouškové Jarka Nohavici si již určitě zvykli, že jeho koncerty  jsou samé překvapení a vždy naprosto nově dramaturgicky sestavené a rozhodně se tedy mají na co těšit! Na současných koncertech Jarka doprovází na akordeon a piano vynikající muzikant z Varšavy Robert Kusmierski, na perkuse a bicí Pavel Plánka z Plzně.

Vstupenky na akci jsou v prodeji od 5. června na   www.ticketportal.cz. Koncert začíná ve 20:00, je na stání a dětem do 15 let nepřístupný. Veškeré další informace najdete na Facebooku.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *