Michal Hrůza přijede v dubnu do Třebíče!

Ještě než se zpěvák Michal Hrůza s Kapelou Hrůzy zavře do nahrávacího studia, vyrazí za svými fanoušky na 14 koncertů po České republice. V rámci klubového turné, kde zazní oblíbené hitovky, ale i několik nových skladeb z připravovaného alba, vystoupí v 12. dubna i v Národním domě v Třebíči. Role předkapely se zhostí Nelly, která představí skladby z debutového EP V okamžiku.

„Měl jsem štěstí, že se mi několikrát povedlo zahrát pro tisíce lidí, ale chci znovu oslovit i návštěvníky koncertů v klubovém prostředí, kde si budou moct vychutnat blízkost s interpretem a jeho písněmi. Jsou to okamžiky, kdy nastane nový vjem jak z písní známých, tak i z písní, které na našich koncertech nikdy neslyšely,“ říká Michal Hrůza.

V loňském roce se Michal Hrůza věnoval vedle koncertování s kapelou převážně tvorbě skladeb do filmů – se zpěvačkou Annou K. nazpíval duet Ten, kdo tě miloval ke stejnojmennému snímku režiséra Jana Pachla, letos v lednu zazní Hrůzovy skladby Nad světem a Narušitel také v novém filmu Davida Baldy Narušitel.

Hudební novinky z českých filmů zařadí Michal Hrůza s kapelou i na playlisty koncertů v rámci jarního klubového turné. „Zazní na něm písničky průřezem naší tvorby, ale prostor dostanou také skladby, které byly v posledních letech na podiu opomíjeny,“ sděluje Michal Hrůza. S kapelou chystá rovněž zajímavou scénu inspirovanou svým oblíbeným severem, účastníci koncertů si tak kromě hudebního zážitku odnesou i vizuální vjemy.

Turné Hrůza v klubu bude předskakovat mladá talentovaná zpěvačka a herečka NELLY, se kterou Michala Hrůzu pojí duet Sázava k filmu Špunti na vodě. Celorepublikové turné vyvrcholí 27. března koncertem v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky na většinu koncertů jsou k dispozici přes Ticketportal, některé zastávky mají prodejní místo přímo v daném klubu nebo na svých portálech.

Více www.michalhruza.cz.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *