Pokáč rozezpíval OKO!

Honza Pokorný, známý spíše pod přezdívkou Pokáč, si vybral jako jednu z podzimních zastávek na svém turné i havlíčkobrodský Klub OKO. Většina jeho fanoušků ho zná spíše z jeho kanálu na YouTube a možnost si ho poslechnout naživo byla víc než lákavá.
OKO se otevřelo ve 20:00 a hned se do něj nahrnul dav nedočkavých fanoušků. Ve 21:00 vystoupil na pódiu Pokáčův kamarád Michal Horák, který už má také slušně nastartovanou kariéru na YouTube. Písnička o hlídání křečka tak zněla celým OKEM, když si jí všichni fanoušci začali naráz zpívat. Michal připravil dokonalou atmosféru pro svého kolegu písničkáře, který začal svoje vystoupení za bouřlivého potlesku.

Pokáč vytáhl na pódiu všechny svoje hity. Jeho vtipné a chytlavé texty si tak mohl každý notovat společně se zpěvákem. Každou písničku interpret prokládal vtipnou historkou nebo hláškou, takže se opravdu nikdo nenudil. Koncert zpestřila svou taneční kreací i dvojice fanoušků, které písničkář pozval přímo na pódium. Překvapil i náhodný Pokáčův doprovod a pomoc s písničkou Lovesongy. Jedna z fanynek své role se ujala na výbornou a rozhodně nikoho nezklamala. A velké finále bylo nakonec pro OKO jako stvořené. Pokáč se odpojil od veškeré elektroniky a akusticky si zahrál přímo mezi fanoušky.

Takové bylo Pokáčovo podzimní turné 2018. Kdo chyběl může, se podívat na reportáž a příště si už určitě tuhle parádu nenechá ujít.

 

 

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *