Mišík vyprodal OKO

Koncertní série Golden_eye pokračovala třetím koncertem v havlíčkobrodském klubu OKO, kam přijal pozvání Vladimír Mišík & ETC…  Že je o jeho hudbu stále velký zájem dokazuje i to, že brodský klub zaplnil do posledního místa!

Ve 21:07 na minutu přesně začala hrát první kapela Jamie Marshall & The Amplified Acoustic Band. Pražská multižánrová hudební skupina, která nezapře bluesové kořeny. Uskupení kolem anglického písničkáře, zpěváka a vynikajícího kytaristy Jamieho Marshalla vystupuje pravidelně na domácí i evropské klubové a festivalové scéně. A tentokrát tu pro ně bylo přeplněné OKO. Seskupení Jamie Marshall, Svatka Hlávková Štěpánková, Radek Hlávka a Martin Petrásek dokázali publikum skvěle připravit na koncert české, hudební legendy.

Před pódiem nebylo k hnutí už dvacet minut před začátkem, až tak se fanoušci Vladimíra Mišíka těšili na jeho vystoupení. Vladimír přišel, posadil se, vzal mikrofon do ruky a podmanil si všechny, co ten večer měl před sebou. Ať už se jednalo o písničky z jeho nového alba Jednou tě potkám, které bylo možné koupit na místě jak v podobě CD nebo dnes již znovu populárního LP z vinylu. Nebo si všichni mohli notovat staré a roky ověřené melodie. Bejval jsem dobrej a živil jsem se smíchem, by měl Vladimír přezpívat na Jsem furt dobrej. A to bez debat! Jednohubky si zpívalo několik stovek lidí jedním hlasem, no tohle prostě nikdo jiný neumí.

Kromě přídavků, bez kterých by to tento večer opravdu nešlo, následovala i autogramiáda. Kdo neměl nově koupené album, vytáhl z tašky minimálně obal od staré LP desky. Podpisů a úsměvů se ten večer rozdalo opravdu nespočet. Je vidět, že Mišík stále patří mezi velké hvězdy, které prostě nehasnou! Nechte tedy zpívat Mišíka, a co nejdéle to půjde!

Text, video a foto: Michal Mašek

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *