GOLDEN_EYE.HB se blíží!

Podzimní klubovou sezónu v Havlíčkově Brodě letos opepří nový koncertní seriál GOLDEN_EYE.HB! Pořadatelé připravili koncert Miloše Meiere DRUMMING SYNDROME, Michala Prokopa & FRAMUS FIVE, Václava Koubka a skupin SUPERGROUP.CZ, SKINNY MOLLY (USA) a PUMPA.

27. září 2018 Miloš Meier – DRUMMING SYNDROME
5. října 2018 Michal Prokop & FRAMUS FIVE, Václav Koubek
19. října 2018 SUPERGROUP.CZ
2. listopadu 2018 SKINNY MOLLY (USA), support PUMPA

Miloš Meier (ročník 1984) (www.milosmeier.com) už v 19 letech vyhrál konkurz do obnovených B.S.P., se kterými odehrál několik turné. V současnosti je členem metalové kapely Dymytry. Je všeobecně považovaný za nejlepšího rockového bubeníka České republiky. V programu Drumming Syndrome uslyší návštěvníci koncertu řadu excelentních bubenických sól, skladby kapel, ve kterých Miloš působí a také skladby, které jsou speciálně složené pro tento projekt.

Framus Five (www.michalprokop.cz) je jednou z nejvýznamnějších skupin české rockové historie. Kapela obnovila svoji činnost na přelomu tisíciletí (2000) a ve stejné sestavě mj. s vynikajícími instrumentalisty Lubošem Andrštem (kytara) a Janem Hrubým (housle) vystupuje až do dnešních dnů. Mezi lety 1968 až 2012 kapela vydala celkem osm studiových alb… Koncert se uskuteční v rámci doprovodného programu 28. Podzimního knižního veletrhu (Rock for book). V baru Oko následně proběhne cross-party s Václavem Koubkem (www.vaclavkoubek.cz) a v hlavním sále večer zakončí obnovená herálecká kapela Bass.

Časopis Rock & Pop společně s rádiem Beat v roce 2012 uspořádal anketu, jejímž cílem bylo sestavit první českou kapelu snů. Do hvězdné superkapely se dostala tato šestice: Kamil Střihavka – zpěv, Michal Pavlíček – kytara, Miloš Meier – bicí, Vladimír „Guma“ Kulhánek – baskytara, Roman Dragoun – klávesy a Jan Hrubý – housle. První vystoupení Supergroup.cz (www.rocking.cz/supergroup.cz) se uskutečnilo na čtvrtém brněnském Beatfestu, jenž byl i díky této skutečnosti šest týdnů předem beznadějně vyprodán. Reakce publika i chuť muzikantů dala impuls k tomu, že i přes působení v mnoha dalších kapelách začala šestice příležitostně vystupovat. Miloše Meiera z důvodu extrémní termínové vytíženosti nahradí při havlíčkobrodském koncertu další fenomenální bubeník, Klaudius Kryšpín… V průběhu večera se dále představí výtečná domácí kapela JazzJoint.

Jižanský název kapely Skinny Molly (www.skinnymollyrocks.com) z amerického Neshville přímo odkazuje na příslušnost a provázanost se známou floridskou líhní největších legend jižanského rocku, kterými jsou Lynyrd Skynyrd, Blackfoot a Molly Hatchet. Kapelu založil v roce 2004 kytarista, zpěvák a skladatel Mike Estes, který část devadesátých let prožil právě v kapele Lynyrd Skynyrd. Tvorba Skinny Molly představuje zdařilý mix country a hutnějšího rocku. Nebude chybět erbovní jižanská hymna Sweet Home Alabama. S kapelou jako host vystoupí výtečný kytarista Pavel Marcel (www.pavelmarcel.cz) a jako support se v havlíčkobrodském klubu představí legendární Pumpa (www.pumparock.cz). Večer stylově zakončí domácí Traffic Jam.

Pro návštěvníky byl vytvořen speciální přenosný pas pro vstup na všechny čtyři koncerty v ceně 1 000 Kč. V prodeji jsou též vstupenky na jednotlivé akce.

Vstupné na jednotlivé koncerty:
Miloš Meier – 200 Kč
FRAMUS FIVE – 400 Kč
SUPERGROUP.CZ – 500 Kč
SKINNY MOLLY – 400 Kč

Vstupenky je možné zakoupit pouze v předprodeji!

Předprodej vstupenek probíhá:
1) V ethno obchůdku Tulipán Havlíčkův Brod, Horní ulice
2) Do mobilu – na portálu www.smsticket.cz.

Více informací na profilu akce www.facebook.com/goldeneyehb.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *