Stock Dobrohostov oslavil dvacetiny ve velkém stylu!

20. Stock Dobrohostov je za námi! Když jubilejní ročník, tak ve velkém. A to se opravdu povedlo. Páteční program malého letního festivalu v Dobrohostově byl opravdu našlapaný!
Největší hvězdou večera byla kapela Olympic, která je na scéně už od roku 1963. Petr Janda se svojí partou dokázal zaplnit parket před podiem do posledního volného místa. A nikdo se rozhodně nenudil. Zazněla většina ověřených hitů a tak si kapela mohla společně s publikem zazpívat jednohlasně o tom, jak se vlastně želva hledá.

Tím ale páteční program nekončil, poté následovala doslova ohnivá show kapely Hairy Grupies. Živý a energický koncert musel rozproudit snad úplně všechny. A ti, kteří vydrželi až do konce, čekala skupina Dirty Way z Litomyšle.

Sobotní část festivalu nebyla o nic méně zajímavá. Otevření parketu měla na starost skupinka, která si říká III. Třetina. Známé hity v jejich podání tak dostávají úplně jiný rozměr a na uvítanou to byla výborná volba. Dokonce se dostalo i na písničku na přání pro Petra Kletečku, jednoho z hlavních organizátorů akce. To, na co se všichni těšili, bylo překvapení s názvem STOCK 20. Překvapení, které bylo nachystané na 19. hodinu. Seskupení, které vzniklo pár dní před festivalem. Parta těch největších legend celého Stock Dobrohostov secvičila písničky skupiny Olympic, takže fandové Petra Jandy si mohli dát tuhle legendu ještě jednou. Samozřejmě nechyběl ani přídavek!

Večerního programu se ujalo uskupení Morava a po nich pražský Abraxas. O zábavu tak bylo postaráno až do brzkých ranních hodin, kdy zábavu uzavřela havlíčkobrodská kapela El´Brkas. Všem, kteří vydrželi až do úplného konce, patří velké díky. Na festival už pravidelně přijíždějí fanoušci z celého širokého okolí, letos si dokonce cestu našla i posádka z daleké Bratislavy. Dokonce i počasí vyšlo jak na objednávku. Už je tedy více než jasné, že se můžete těšit, co si pro vás pořadatelé připraví na příští, 21. ročník!

Text a foto: Michal Mašek

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *