Křest Konspirační teorie konspiračních teorií v Klubu OKO!

První prosincová sobota byla ve znamení jednoho splněného snu. Lukáš Koubek, kterého většina zná spíše jako DJ, měl tentokrát úplně jiné povinnosti. V havlíčkobrodském Klubu OKO křtil svou knihu!

Možná totiž ani nevíte, že Lukáš se věnuje také psaní knížek a jde mu to moc dobře. Současný titul s názvem Konspirační teorie konspiračních teorií je totiž volné pokračování první knížky, která se jmenuje S notnou dávkou ochrany vymýtíme lidstvo. „Sám bych to asi popsal jako komičtější pohled do blázince a duše schizofrenika,“ zasmál se autor díla.

A o čem byl vlastně celý večer? Od 19.00 se otevřely pomyslné brány havlíčkobrodského klubu OKO, aby se mohla více jak stovka fanoušků a přátel přijít podívat na svého idola. A přesně ve 20.00 nastal hlavní program večera – křest knížky, na který si Lukáš pozval dva největší pomocníky z celého klubu. Šampaňské teklo proudem. A i když bylo jen dětské, na vážnosti situace to rozhodně vůbec neubralo.

Poté už celý večer pokračovala zábava ve formě DJs kteří se starali, aby se nikdo nenudil. Sám autor měl plné ruce práce s podepisováním knížky a focením s fanoušky. Nechyběl ani dárek ve formě dortu, který připomínal právě pokřtěnou knížku. Kdo chtěl, mohl ještě pomoci příspěvkem do kasičky Show Your Help, a splnit si tak svůj letošní dobrý skutek. Všechno tedy vyšlo na jedničku a vám všem doporučuji si zajít tuhle parádu koupit a třeba jí někomu darovat jako vánoční dárek. Rozhodně tak uděláte radost jak obdarovanému, tak autorovi.

„Chtěl bych určitě poděkovat všem DJs a holkám, které zpívaly, a chtěl bych poděkovat každému, kdo přišel,“ vyjádřil slova díků Lukáš Koubek.

Michal Mašek

Foto: Jaroslav Loskot

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *