Kapely zakázanÝovoce a JAKSI TAKSI vyráží na společné podzimní turné!

Kapely zakázanÝovoce a JAKSI TAKSI na podzim spojí své síly a společně odehrají třináct koncertů v rámci 13 LET OFFLINE TOUR 2018. Vyzývají své fanoušky, aby na jeden večer vypnuli svůj počítač nebo mobilní telefon a dorazili na živý koncert. Speciálním hostem turné bude kapela By The Way.

Kapela zakázanÝovoce slaví letos třináct let existence a po úspěšné letní festivalové sezóně navazuje na podzimní turné, které bude symbolicky tvořit třináct koncertů. Na turné zazní oblíbené písničky jako Vem si mě, Alkoholka, Pornostár a samozřejmě nebudou chybět ani singly Díky vám! nebo Genocida, které se objevily na posledním vydaném albu. Kapela připravuje i novou tvorbu, která během podzimu také zazní.

JAKSI TAKSI koncem loňského roku přišli po několika letech s novým albem „OffLine“. Nosným tématem desky je současný život ve virtuálním světě a volně tak navazuje na album „On-line“ z roku 2001. Na podzimním turné nebudou chybět známé hity jako Škola, Jednou a Optimista. Součástí playlistu budou ale také písně z nově vydaného alba jako například Signál, Přestaň lhát nebo pilotní singl OffLine, ke kterému kapela 16.9.2018 vydala zbrusu nový videoklip (odkaz – https://youtu.be/63-juUx4ptQ) . „Natáčení videoklipu byla jedna velká sranda, tedy hlavně pro naše herce, kteří si občas sáhli až na dno svých sil. J Klipem chceme připomenout, že život není jen o mobilních telefonech a sociálních sítích, ale že se dá bez nich užít nějaká ta sranda. Třeba na jednom z koncertů našeho turné. Takže vypněte mobil a doražte na živý koncert s opravdovými přáteli,“ dodává frontman kapely Jaksi Taksi Radek.

Jako speciální host každého ze třinácti koncertů se představí kapela By The Way, která na podzim, konkrétně 11.11.2018, oslaví sedmé výročí. Minulý rok si kapela ke svým šestým narozeninám nadělila nové album s názvem “Takový Jaký Sme”, ze kterého zahraje na turné většinu písní. Kromě písniček z tohoto alba se v repertoáru kapely objeví také zbrusu nové songy. Ty budou součástí nově připravovaného alba, které By The Way vydají v roce 2019.

TERMÍNY 13 LET OFFLINE TOUR 2018:
28. 9. Chrudim – R-Klub
29. 9. Horažďovice – KD
19. 10. Humpolec – Hellclub
20. 10. Kovářov – KD
26. 10. Horní Cerekev – KD
27. 10. Plzeň – KD Šeříková (+ Zoči Voči jako speciální host)
2. 11. Kladno – Poldofka
3. 11. Golčův Jeníkov – Vagon
16. 11. Prachatice – Kandlák
17. 11. Teplice – KNAK
24. 11. Moravský Krumlov – Společenský sál
7. 12. Praha – Vagon
14. 12. Benešov – Music Club X

Vstupenky na turné k zakoupení v síti Ticketstream

Nový videoklip OffLine od JAKSI TAKSI

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *