FOTOTALENT 2018 odstartován!

Veletrh a festival současné fotografie FOTOEXPO 2018 vyhlašuje ve spolupráci s odbornými médii a partnery fotografickou soutěž FOTOTALENT 2018.

Jste kreativní? Máte talent? Předveďte se!
Další ročník fotografické soutěže je tady.
Základní kolo probíhá od 1. 5. 2018 do 15. 9. 2018.

Umíte se na svět dívat očima fotografa a baví Vás výzvy? Ať už hledáte inspiraci v přírodě, lidech nebo technických věcech, Vaše fotografické schopnosti prověříme v rámci třech zajímavých témat:

1. Krása hor
Hory zahalené v mlze nebo v paprscích světla, za ranního rozbřesku nebo naopak při západu slunce, mírné kopce, strmá skaliska či hrozivě vyhlížející štíty velehor. To vše dává pocit monumentálnosti a něčeho vyššího. Skoro jako byste se sami stali součástí pomyslného nebe. Zachyťte krásu hor a zprostředkujte ten úžasný zážitek.

2. Umělecký akt
Ženské či mužské tělo je inspirací mnoha fotografů a často i prvním důvodem proč vzít do ruky fotoaparát. Ladné křivky, hra světla a stínu a rozmanitost lidských siluet dávají nepřeberné množství možností pro kreativitu a fantazii.

3. Opuštěné budovy
Zub času na nich nechal svůj otisk. Důvody proč jsou prázdné a opuštěné jsou různé. A možná právě ono tajemství je to, co je na nich fascinující. Popusťte uzdu své fantazii a zaznamenejte příběhy opuštěných budov. Možností ztvárnění je mnoho.

Staňte se FOTOTALENTEM 2018! Pravidla soutěže.

Zpracovaná témata zasílejte na e-mail fototalent@terinvest.com do 15. 9. 2018! Ke snímku je nutné dodat název snímku, místo pořízení fotografie, zvolené téma, jméno a příjmení autora, telefonické a korespondenční spojení. Odborná porota rozhodne o nejlepší fotografii každé kategorie.

Vyhlášení výsledků soutěže a předání hodnotných cen proběhne při příležitosti konání veletrhu FOTOEXPO 2018, dne 20. 10. 2018 v prostorách Národního domu na Vinohradech.

www.fotoexpo.cz
FB FOTOEXPO

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *