CZECHTALENT 2017 vyhrála Eliška Rezková!

Osmnáctiletá studentka gymnázia z Prahy Eliška Rezková se stala vítězkou letošní hudební talentové soutěže CZECHTALENTSkvělou interpretací písně Marty Kubišové Lampa přesvědčila všechny přítomné porotce o tom, že je ze všech 12 finalistů nejlepší.

Osmnáctiletá studentka gymnázia z Prahy Eliška Rezková se stala vítězkou letošní hudební talentové soutěže CZECHTALENTSkvělou interpretací písně Marty Kubišové Lampa přesvědčila všechny přítomné porotce o tom, že je ze všech 12 finalistů nejlepší. Eliška se chce zpěvu a hudbě věnovat i v budoucnu, připravuje se na zkoušky na konzervatoř.

Luděk Malár, zakladatel a prezident soutěže CZECHTALENT, řekl: „Letošní finále bylo doslova nabyté talenty. Bylo nesmírně obtížné se rozhodnout a dát hlas konkrétnímu zpěvákovi, zpěvačce. Byl to mimořádný koncentrát obrovských talentů, kteří pokud se budou snažit, a samozřejmě budou mít i trochu štěstí, čeká je skvělá budoucnost. Eliška získala jako jednu z cen i možnost natočení singlu s profesionálním týmem a technikou, což věřím, jí pomůže úspěšně vykročit a nastartovat hudební kariéru.“

„I pro mne byl letošní ročník velmi milým překvapením,“ doplňuje Tomáš Klus, který spolu s Petrem Maláskem, Milošem Skalkou a Standou Hložkem stáli za výběrem vítězů.

Druhé místo získal profesionální řidič Tomáš Karlík (20 let) z Hodonína a na třetí příčce se umístila Magdaléna Moudrá (22 let) absolventka populárního zpěvu na Pražské konzervatoři, nyní studentka pop music na londýnské Middlesex University.

Na finálový galavečer ve zlínském Kongresovém centru (22. 5. 2017) si muselo všech 12 účinkujících připravit dvě skladby, v prvním výběrovém kole zpívali všichni, do druhého „superfinálového“ postoupila už jen vítězná trojka a rozhodovalo se o jejich pořadí.

Další, v pořadí již 23. ročník české talentové soutěže CZECHTALENT bude vyhlášen a pro přihlášky soutěžících otevřen 1. února 2018.

Více informací hledejte na  www.czechtalent.cz.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *