Turné Arakain a Dymytry zastaví i v Brodě!

Na konci září odstartovalo společné podzimní turné kapely Arakain a Dymytry, které 27. října dorazí i do KD Ostrov Havlíčkův Brod!

Na konci září odstartovalo společné podzimní turné kapely Arakain a Dymytry, které 27. října dorazí i do KD Ostrov Havlíčkův Brod!

Atmosféra velice úspěšné jarní části, byla zachycena na novém CD Arakain Dymytry Live. Právě tohle CD bude bonusem pro ty, kteří nebudou se zakoupením vstupenky na libovolný koncert podzimního turné dlouho otálet. Počet vstupenek, s bonusem v podobě nového CD ZDARMA, je stanoven na 2000 kusů.

Fanoušci se na podzim mohou těšit na zcela nový playlist. To platí jak u starších songů, tak i u aktuálních alb, Arakadabra a Agronaut, ze kterých zazní některé právě v premiéře. CD Arakain Dymytry Live bylo pořízeno během jarní části a fanouškům přináší záznam bouřlivé atmosféry. Je průřezem jednotlivých i společného setu. V nabídce jsou i společná trika, která obohatí nabídku obou kapel.

Vstupenky s CD zdarma je možné zakoupit v předprodejních sítích Ticketportal, Ticket Art, Arakain e-shopu i lokálních předprodejích. Jejich počet se však tenčí, proto je ideální s nákupem neotálet. CD fanoušci obdrží oproti vstupence při vstupu na koncert. Speciálním hostem turné bude mladá ostravská formace Absolut Deafers.

Více na www.arakain.eu a www.dymytry.cz.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *