Wohnout na druhou v Jihlavě!

Kapela Wohnout o víkendu dvěma vyprodanými koncerty zahájila v jihlavském DIODu narozeninové turné. Oslavy dvacátého výročí byly velkolepé!

Kapela Wohnout o víkendu dvěma vyprodanými koncerty zahájila v jihlavském DIODu narozeninové turné. Oslavy dvacátého výročí byly velkolepé!

Hned po příchodu do Diodu si každý všiml neotřelých uniforem celého personálu, které návštěvníky informovaly, že obsluha chce Wohnout. Poté, co se fanouškům podařilo prodrat chodbou, dostali se do sálu, kde se postupně mohli v rytmu udávaným předkapelou Poletíme? stavět do formací. Takto seřazeni už mohli svým křikem a potleskem vítat oslavence a koncert mohl začít!

Wohnouti si připravili abnormálně dlouhý playlist, konkrétně 30 skladeb. Maraton zahájili písní Cundalla Ryschawa z prvního alba a následovaly jí zástupci všech dalších desek, jako například Psí píseň, Volali a další. Uprostřed koncertu se na pódiu objevil pořadatel David Pik v obležení čtyřech malých holčiček, které obdarovaly členy kapely kravatami s natištěným nápisem Wohnout a popřáli jim vše nejlepší do dalších let. Následně Wohnoutům celý sál jednohlasně zazpíval „Hodně štěstí, zdraví“ a tak dojatí pokračovali dál ve svém setu.

Večer dospěl až k přídavkům, kterých bylo celkem pět. Dostaly se mezi ně například Pepíčci, Banány a samozřejmě na úplný závěr Svaz českých bohémů. Unavení fanoušci si po tomto nářezu mohli nechat podepsat například novou knihu nebo cokoli jiného a spokojení se odebrat směrem ke svým domovům.

Anna Hejkalová

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *