NOVEMBER WEEKEND se blíží!

Třetí ročník havlíčkobrodského festivalu NOVEMBER WEEKEND je tu! Letos vystoupí kapely jako Taped nebo havlíčkobrodští Chasing christy. Hlavním tahounem večera budou Vladimír 518 a MIKE TRAFIK.

Třetí ročník havlíčkobrodského festivalu NOVEMBER WEEKEND je tu! Letos vystoupí kapely jako Taped nebo havlíčkobrodští Chasing christy. Hlavním tahounem večera budou Vladimír 518 a MIKE TRAFIK.

„Dramaturgie je založená na mladých nadějných kapelách, doplněná známým a osvědčeným interprety z České republiky i zahraniční, kteří budou headlinery celého festivalu,“ říkají pořadatelé. Akce se koná v pátek 20. listopadu v havlíčkobrodském klubu OKO. A kdyby to někomu bylo málo, může navštívit i sobotní afterparty „na baru“.

Celé akci bude dominovat vystoupení jednoho z nejdéle působících rapperů na české hip hopové scéně, Vladimíra 518, který Havlíčkův Brod navštívil už tento rok v únoru se skupinou PSH. Vystoupí i už zmínění Taped z Lichtenštejnska a také kapela s názvem Pilot Season z Českého Krumlova. Tito kluci jsou na hudební scéně poměrně noví, ale jejich punk-rock sbírá další a další fanoušky. Kapela na svých stránkách uvedla, že na festivalu představí celé EP „The Space Between Us“. Takže se můžeme těšit na novinky. Další kapelou jsou dobře známí Chasing Christy, kteří před nedávnem představili svoje nové EP „Young and Bold“ a stejně tak i nový klip – Graveyard. Festival bude pro kapelu jedinečný i tím, že právě zde představí nové EP. Stejně tak pokřtí nové album i kapela Memento Mori, které nese název „Překrásný nový svět“. Celou akci budou doprovázet i neméně známy DJ’s – DJ ZAHY a DJ R.A.A.F.

Lístky můžete koupit v předprodeji už teď. Sehnat se dají hned na třech místech: Havlíčkův Brod – Šipka, Světlá nad Sázavou – Sport bar, Jihlava – SNOWBITCH. Cena je 150,- v předprodeji, na místě pak za 190,-. Na světě už je i nová videoupoutávka, která může konkurovat kde jakému festivalu! Proto neváhejte a akci navštivte! Čeká vás spoustu novinek jak z punk-rockové, tak hardcorové scény.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *