Na letošním Sázavafestu půjde mládí vpřed!

Sázavafest letos slaví jubilejních 15 let a proto přináší várku nových, úspěšných a hlavně mladých interpretů – VOXEL, ATMO MUSIC, LIGHT AND LOVE, DONAHA a IMODIUM.

Sázavafest letos slaví jubilejních 15 let a proto přináší várku nových, úspěšných a hlavně mladých interpretů – VOXEL, ATMO MUSIC, LIGHT AND LOVE, DONAHA a IMODIUM.

V řadě mladých umělců rozhodně nebudou chybět ani vítězové ankety Český slavík – objev roku talentovaná ELIS a už zmiňovaná Hvězda internetu, známý VOXEL!

VOXEL
Mladý pop-písničkář Voxel je jedním z největších českých hudebních objevů. Aktuálně slaví velký úspěch se svojí debutovou deskou ALL BOOM! Singl „V naší ulici“ je nyní šestou nejhranější českou písní v rádiích. Voxel je jedním z nejpopulárnějších českých umělců rovněž na facebooku, kde má pres 60 000 fanoušku a na YouTube, kde jeho videa shlédlo přes 6 000 000 uživatelů! V tomto roce Voxel současně obdržel nominaci na objev roku ve zmiňované anketě Český Slavík.

ATMO MUSIC
Atmo Music jsou jedním z nejvýraznějších domácích objevů posledních měsíců. Hned dva singly „Andělé“ a „Polety“ se dostaly mezi často hrané skladby u nás. Deska „Andelé x Démoni“ po vydání ihned atakovala nejvyšší příčky prodejních hitparád. Parádních čísel dosahují též videoklipy na YouTube nebo jednotlivé skladby ve službách nabízejících audio streaming. Během několika měsíců se z neznámé skupiny stala atrakce, což Atmo Music potvrzují i na pódiích, kde duo Odd a Beef doprovází již nastálo populární Jakub Dekan.

LIGHT AND LOVE
Light and Love jsou bez pochyb největším českým hudebním talentem od dob kapely Charlie Straight. Bratrské duo Honza a Lukáš Balcárkovi z Petřkovic u Nového Jičína aktuálně připravuje svoji debutovou desku a do světa vysílá první singl s názvem „Blueberry Sky“, který aktuálně nasazují česká rádia do hitparád a rotací. O této kapele velmi brzy mnoho uslyšíme. 

Více o festivalu na www.sazavafest.cz!

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *