Na Sázavafestu zahrají Alphaville!

Do pestrého programu Sázavafestu přibyla další zahraniční kapela. Jedná se o progresivní seskupení, které mísí taneční a kytarovou muziku Alphaville!

Do pestrého programu Sázavafestu přibyla další zahraniční kapela. Jedná se o progresivní seskupení, které mísí taneční a kytarovou muziku Alphaville!

V podobném hudebním stylu bodují po celém světě kapely jako Bastille, Imagine Dragoons nebo MGMT. Kapela se zformovala v roce 2009 v přístavním městě Hamburk a obohatí zastoupení německých interpretů na Sázavafestu 2015 spolu s legendárními Alphaville.

Alphaville v čele s charismatickým zpěvákem Marianem Goldem vystoupí 1. srpna v magickém prostředí zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Zazní všechny slavné hity jako Forever Young, Big In Japan nebo Sounds Like a Melody nebude chybět i aktuální tvorba.

Účast na Sázavafestu 2015 už předtím mimo jiné potvrdili: Tomáš Klus, Mig 21, Tata Bojs, Škwor, Sto Zvířat (oslaví 25 let), Vypsaná Fixa (oslaví 20 let), Kamil Střihavka, Michal Hrůza, Wohnout, Xindl X, Michal Viewegh a také soubor Na Stojáka v čele s komikem Lukášem Pavláskem. Připravují se speciální akustické sety hlavních účinkujících, autorská čtení, divadelní vystoupení, bollywoodské tance (Om Dance Academy) a tradičně vystoupí i vítěz kategorie Objev roku v nejprestižnější soutěži Zlatý Slavík – zpěvačka Ellis.

Sledujte náš Facebook a buďte v obraze!

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *