Škwor otevře zrekonstruovaný kulturák v Herálci!

Kulturní dům Herálec u Žďáru nad Sázavou, který se pyšní patnáctiletou tradicí pravidelných koncertů předních českých hudebních skupin, otevírá letošní sezónu po rekonstrukci koncertem k patnácti letům rockové partičky Škwor.

Kulturní dům Herálec u Žďáru nad Sázavou, který se pyšní patnáctiletou tradicí pravidelných koncertů předních českých hudebních skupin, otevírá letošní sezónu po rekonstrukci koncertem k patnácti letům rockové partičky Škwor. Kapela v Herálci vystoupí už v pátek 7. března, aby společně s fanoušky oslavila své významné výročí a představila novou desku. Půjde již o několikátý herálecký koncert této oblíbené hard rockové skupiny. Už od prvních úspěchů se singly Mý slzy neuvidíš, Sraž nás na kolena nebo Vyvolenej si získala v Herálci a okolí velkou popularitu.

Teď k nim může přibýt další, protože aktuální singl Síla starejch vín má hned od svého vydání velké ohlasy. Turné obohacuje pár pestrých technických novinek z velkého pražského koncertu.

Vstup do kulturního domu Herálec v pátek 7. března bude umožněn po sedmé hodině, vystoupení začnou o hodinu později. Na akci jsou připraveny autobusové svozy z blízkého okolí zdarma, po koncertu nebude chybět tradiční rockotéka. Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejích za 220 Kč, na místě bude cena 250 Kč.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.kdheralec.cz nebo na Facebooku.

Program jaro 2014
7. 3. ŠKWOR 15 let
22. 3. HARLEJ tour
28. 3. KRYŠTOF vyprodáno
12. 4. TURBO + ARGEMA
20. 4. VELIKONOČNÍ zábava
3.5. 15. NAROZENINY

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *