Druhý ročník veletrhu Street Arena bude v listopadu!

Horké letní dny jsou už pomalu za námi a podzimní veletrh Street Arena se blíží. Druhý ročník nabídne příznivcům adrenalinových sportů pestrý program, spojený s nakupováním vybavení na snowboard, skate, freeski a streetwear módy.

Horké letní dny jsou už pomalu za námi a podzimní veletrh Street Arena se blíží. Druhý ročník nabídne příznivcům adrenalinových sportů pestrý program, spojený s nakupováním vybavení na snowboard, skate, freeski a streetwear módy.

Návštěvníci všech věkových kategorií mají jedinečnou výhodně se vybavit na zimu a zároveň zažít velkou podívanou xtreme doprovodných aktivit přímo na pražském Výstavišti. Vstup na veletrhu bude zdarma.

V minulém roce veletrh Street Arena navštívilo během celého víkendu téměř 7 000 návštěvníků. Unikátní projekt těchto měřítek se okamžitě zařadil mezi významné sportovní veletrhy v ČR. Nedílnou součástí celého veletrhu byl doprovodný program, který zahrnoval snowboardové závody na opravdovém sněhu ve snowparku včetně plnohodnotného stair setu, postaveném speciálně pro veletrh Street Arena. Zde uskutečnili exhibice i volné ježdění amatérských jezdců a závod Best trick, kterého se zúčastnila řada českých profesionálních jezdců ze všech koutů České republiky.

Hlavní událostí druhého dne veletrhu byl závod ve skateboardingu, přímo v hale veletrhu. Horsefeathers Game of Skate nebyla úplně klasická gejmovka, protože se jela na bednách představující logo HF. Kvalifikace se jela na bednách postavených ve tvaru HF loga v celkovém počtu 24 skaterů. Po celý víkend bylo v hale veletrhu možné se občerstvit na barech a jídelních stáních. Každodenní atmosféru maratonu nakupování podkreslovala vystoupení DJs na hlavním pódiu.

  

Druhý ročník veletrhu Street Arena s bude konat 16. a 17. listopadu a klade si za cíl sjednotit pod svou střechu ještě větší počet prodejců, než v minulém roce. Nově se otevírá i freeski značkám a jezdcům. Těšit se můžete na nové kolekce, akce a slevy na zboží, soutěže a přímou interakci se svými oblíbenými značkami.

Kromě prezentace a možnosti nakupování sortimentu od těch nejpovolanějších, je pro návštěvníky připraven bohatý program plný Xtreme exhibicí, módních přehlídek a soutěží. Po oba dny veletrhu se bude konat ježdění, exhibice a závodu na snowboardu a freeski ve snowparku přímo u haly. Uvnitř veletrhu se uskuteční skate závod Game Of Skate a adrenalinové exhibice. Zhlédněte Aftermovie ze snowparku v rámci veletrhu STREET ARENA 2012. Nenechte si ujít tuto největší událost roku ve své kategorii v České republice!

Více na www.streetarena.cz.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *