Decibely pomoci se už na podzim rozezní v Jihlavě!

První charitativní festival v Kraji Vysočina se rozběhne už začátkem podzimu v Jihlavě. Potrvá od 30. září do 5. října a nabídne přehlídku velmi známých i začínajících kapel a hudebních interpretů, ale také zajímavý a pestrý doprovodný program a tematické atrakce.

První charitativní festival v Kraji Vysočina se rozběhne už začátkem podzimu v Jihlavě. Potrvá od 30. září do 5. října a nabídne přehlídku velmi známých i začínajících kapel a hudebních interpretů, ale také zajímavý a pestrý doprovodný program a tematické atrakce.

Cílem této unikátní akce je především finanční pomoc organizacím SOS dětské vesničky a Občanskému sdružení Život dětem, na jejichž podporu výtěžek poputuje.

Decibely pomoci si jako první hudební a zábavní festival svého druhu v Kraji Vysočina bere za cíl zejména podporu výše zmíněných charitativních organizací, ale nejen to. Smyslem festivalu je také rozšíření kulturního života v Jihlavě a organizátoři doufají, že by tato akce mohla být impulzem ke vzniku nové tradice konání podobných charitativních festivalů v Jihlavě. Akce bude pořádána na několika místech a na své si v jejím průběhu přijdou jak dospělí návštěvníci, tak i dětské publikum.

Začátek akce proběhne 30. září v Soul Music Club Jihlava pod názvem Decibely v začátcích. Po slavnostním zahájení a úvodních projevech se můžete těšit na kapelu Premier, ale představí se také brněnské seskupení We On The Moon anebo rocková skupina Six Old Fools (S.O.F.).

Druhý den festivalu pojmenovaný Decibely ve středověkém rytmu návštěvníky přivítá na hradbách za Mahlerovým penzionem a budou si moci užít středověký trh, šermířské souboje, kejklířské produkce a další příjemná rozptýlení, k nimž jim bude hrát známá kapela O5 a Radeček či punk-rocková skupina Vzhůru a níž.

Třetí den akce určený na 2. října přesune děj do jihlavského hradebního parkánu. Tento den nazvaný Decibely v začarované zemi přinese spoustu zábavy zejména dětem, pro které je připraven bohatý program v podobě divadelního představení či výstupu kouzelníka. Dění zakončí dětská diskotéka a malí návštěvníci si nakonec odnesou spoustu dárečků a cen.

Ve čtvrtek 3. října pak budou následovat Decibely pohody s kapelou Zakázaný ovoce a akce se vrátí do prostor Soul Music Club Jihlava.

Předposlední den akce – Decibely na festivale – bude pojat především hudebně a zaměří se na produkci profesionálních i amatérských kapel, které vystoupí v jihlavském Amfiteátru.

Další den zaměřený především na dětské publikum a zároveň poslední den festivalu nazvaný Decibely s dětmi plánovaný na 5. říjen se uskuteční opět na půdě Amfiteátru. Program přinese v dopoledních hodinách klaunské představení, dětské soutěže nebo například bublinkovou a sněhovou show. V odpoledních a večerních hodinách pak bude následovat slavnostní ukončení festivalu Decibely na galavečeru. Diváci se dočkají spousty kapel včetně Ready Kirken a také závěrečného ohňostroje. Vstupenky na výjimečný festival Decibely pomoci pořádaný pro charitativní účely je možné si zakoupit už nyní na oficiálních stránkách akce decibelypomoci.cz.

 

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *