V pivovavaře proběhlo Tropické léto. Zítra návštěvníky čeká Hip Hop!

Druhou červencovou středu pokračoval v Havlíčkově Brodě cyklus Léto v pivovaru akcí Tropické léto. Ve středu 24. července je na programu hip hop.

Druhou červencovou středu pokračoval v Havlíčkově Brodě cyklus Léto v pivovaru akcí Tropické léto. Ve středu 24. července je na programu hip hop.

„Na úvodní barmanské show předvedl barman Tomáš Křesťan své umění a namíchal dva drinky ze spojení Rebel Višně a Rebel Grep & Citron a prozradil své recepty: Rebelův zážeh, který tvoří Rebel Višeň s vodkou a brusinkovým džusem nebo Summer time, namíchaný z nápoje Rebel Grep&Citron, banánového džusu a jahodového sirupu. Početná účast návštěvníků se dobře bavila při hudbě reggea a ska v podání kapel Afarastafa + Joe D, Colective,“ popsal Petr Sysel z havlíčkobrodského pivovaru. Vyvrcholením večera byla osmičlenná skupina Kšandy Industry, která rozpohybovala dvůr pivovaru.

Ve středu 24. července pokračuje Léto v pivovaře odpolednem a večerem věnovaným všem elementům hip hopu. „Návštěvníci se mají opravdu na co těšit, představí se tři rapové kapely Křik z Ticha (Jihlava), Lyngam Orchestra (Brno), UL Farma (Ustí nad Labem), breakdance v podání Gazzela Breakers (Havlíčkův Brod) a Half Brothers (Jihlava). Writer předvede své umění na zeď. Beatbox show skupiny Noise Chief, kteří umí zaujmout svojí improvizovanou show. Středeční večer bude doprovázet DJ ION za gramofonama. Bonusem je freestyle rap, o který se postarají místní rapeři Dussa (člen Memento Mori) a Mozek Krang (Mravní Zkaženci),“ dodal Jan Mašín.

Léto v pivovaru vyvrcholí ve středu 31. července akcí Brod v pohybu s podtitulem Kdo netančí, není Broďák. Pořadatelé připravili pro odlehčení dvě svižné kapely Highstreet Hooligans (Havlíčkův Brod) a Indienami (Třešť), hrající punkrock a indie-rock’n’roll.

Všechny akce začínají na dvoře Měšťanského pivovaru v Havlíčkově Brodě v 17.00. Více najdete ZDE.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *