Sázavafest 2013 klepe na dveře!

Všechny cesty vedou do Světlé nad Sázavou tak přesně takhle zahajoval tiskovou konferenci patron festivalu Sázafest 2013, Martin Hašek.

Všechny cesty vedou do Světlé nad Sázavou tak přesně takhle zahajoval tiskovou konferenci patron festivalu Sázafest 2013, Martin Hašek. Festival s tradicí a jedinečnou atmosférou, který bude dle slov organizátorů ještě více fresh, vypukne ve čtvrtek 1. srpna v zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou a bude pokračovat až do nedělních ranních hodin.

Návštěvníci se mohou těšit na 4 stage, z nichž dvě budou hlavní, jedna taneční a poslední stage bude tzv. unplugged stage, která bude věnována světovým i českým kapelám, kteří zahrají pro publikum čistě akusticky.

Návštěvníci festivalu se mohou těšit na zahraniční i domácí interprety. Mezi zahraničními umělci vystoupí HADOUKEN!, DUB FX, dvojka z Londýna MONARCHY, FALCO Tribute band s původními členy, kteří v České republice v takovéhle sestavě ještě nevystupovali nebo kultovní producent EDM z devadesátých let JASPER FORKS, francouzské LYRE LE TEMPS a v neposlední řadě také britská kapela SCARLET SOHO, NO NAME a mnoho dalších.

Z domácích interpretů se můžete těšit na RYBIČKY 48, STO ZVÍŘAT, TATA BOJS, UDG, VISACÍ ZÁMEK, VYPSANOU FIXU, WOHNOUTY a XINDLA X. Kromě skvělé muziky se můžete těšit na divadlo Na stojáka, které bude v režii Lukáše Pavláska a na patrovou hospodu, ze které bude výhled přímo na hlavní stage.

Návštěvníci si mohou koupit vstupenky na celý festival v hodnotě 950 Kč, ale také vstupenky jednodenní, které jsou připraveny na čtvrtek a sobotu. Zdarma pak na festival můžete vyrazit s kulturním magazínem Zoom, který pro vás na Facebooku připravil soutěž.

Lenka Michálková

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *