Pojďte s námi na Rockovou Lipnici!

Už jen několik dní zbývá do jubilejního 20. ročníku festivalu Rocková Lipnice. S kulturním magazínem Zoom můžete získat vstupenky úplně ZADARMO!

Už jen několik dní zbývá do jubilejního 20. ročníku festivalu Rocková Lipnice. S kulturním magazínem Zoom můžete získat vstupenky úplně ZADARMO!

V amfiteátru pod hradem v Lipnici nad Sázavou se hlavní program uskuteční v sobotu 13. července, připraven je i tradiční páteční večírek pro nedočkavce.

Hlavními hvězdami letošního ročníku jednoho z prvních porevolučních festivalů u nás bude Aneta Langerová a kapely MIG 21 a Mňága a Žďorp. „Vy, kteří chcete přijít na Rockovou Lipnici, tak se těšte! I my se na vás těšíme,“ říká frontman kapely MIG 21 Jiří Macháček. „Na dvacátý ročník Rockové Lipnice zvu úplně všechny, bude to určitě přijďte,“ připojuje se Petr Fiala z kapely Mňága a Žďorp.

Milovníci rocku se mohou těšit také na Škwor, Krucipüsk, Dogu a Premier. Line-up doplní i regionální kapely Žralok ve zdi a Soustrast. A protože jde o jubilejní ročník, pořadatelé připravili i překvapení. To si ale nechávají pro sebe.

S kulturním magazínem Zoom můžete na letošní jubilejní ročník vyrazit úplně ZADARMO! Stačí sdílet plakát umístěný na našem Facebookovém profilu. Potom nám jen pošlete na mail zoom@hbin.cz odkaz na váš profil. Soutěžit můžete do čtvrtka 11. července. Vylosovaní výherci získají VIP vstup.

Vstupenky na festival můžete stále koupit na tradičních předprodejních místech v okolních městech nebo v pobočkách sítě Ticketstream.cz. 

Rozpis vystoupení jednotilých kapel najdete na webu festivalu v sekci PROGRAM!

 

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *