Sobotní Zámostí přivítá české i zajímavé zahraniční interprety

Hned několik hvězd zavítá na sobotní program festivalu Zámostí, který se bude konat v třebíčském zámeckém areálu.

Hned několik hvězd zavítá na sobotní program festivalu Zámostí, který se bude konat v třebíčském zámeckém areálu.

Na Hlavním podiu nejdříve vystoupí kapela Why Lars. Po ní přijde na řadu formace V3ska. Od 16:45 předvede svou show Gentle Irony Trio. Podvečer zahájí Kill the Dandies! a Krausberry. Hlavní hvězda letošního Zámostí přijde na řadu od 20:30. Tou hvězdou je třinecká partička se jménem Charlie Straight. Od 21:45 naváže další česká hvězda. Lenka Dusilová s kapelou Fru Fru. Maďarští Brains se představí od 23:00, po nich vystoupí Oceán a večer na hlavním podiu uzavře The Maggie’s Marshmallows.

V tanečním stanu, kde show začne úderem 20 hodiny, se vystřídá hned několik zajímavých osobností. Ventolin, Prodavač, Afu-Ra ze Spojených Států Amerických, DJ Swing Thing, Twisted Minds, Deadly Viperz a Blofeld feat, Chris Vern. To jsou osobnosti, které v tanečním stanu vystoupí.

Zajímavý bude i doprovodný program sobotního festivalu. Kino Pasáž bude promítat hned dvojici filmů. Od 10:00 film Cesta do lesa a od 12:30 oblíbené Trainspotting. Také Zadní synagoga bude mít zajímavý program. Hned dvě divadla, a to Meandr revue od divadla Ochotní pro cokoliv a S úsměvem nepilota divadla AdHoc, budou k vidění. To vše doplní sbor Coruscante.

Zajímavá bude také ohnivá show Magnis, která se odehraje na Žerotínově náměstí od 21:30.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *