První ročník hudebního festivalu Xfest je tu a spolu sním Imodium a AppendX.

V krásném open air areálu Havránek v Lipníku, nedaleko Třebíče se uskuteční 10. 8. 2013 první ročník hudebního festivalu Xfest.

V krásném open air areálu Havránek v Lipníku, nedaleko Třebíče se uskuteční 10. 8. 2013 první ročník hudebního festivalu Xfest.

Na pódiu se vystřídají populární hudební skupiny z Třebíče a okolí, headlinerem bude kapela Imodium, které je stálicí českého rockového nebe. Hudební produkce začne v 16:30 a na pódiu se vystřídají skupiny The Voltage, Vernus 08, Šroti, Acheron, AppendX, Imodium a AngelHeaded Hipster.

Festival dává prostor mladým, začínajícím kapelám. Muzikanti vystoupí na velkém pódiu s profesionální aparaturou před početným publikem. Ale i když se jedná o mladé kapely, hudebnímu publiku nejsou neznámé, mimo živých vystoupení na koncertech, zábavách a festivalech, má většina účinkujících za sebou vydání CD a videoklipu.

Atmosféra letních festivalů je nenapodobitelná, ale letní počasí nevyzpytatelné a proto se v případě nepřízně počasí bude festival konat v kulturním domě v Lipníku. V areálu festivalu Xfest bude návštěvníkům k dispozici široká nabídka občerstvení a delikatesy s láskou připravené.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *