Polské Heldorado na Sázavafestu také vystoupí

Heldorado je kapela, která přijede na letní Sázavafest z polské Bydgošti. Kapela hraje zemitý rock, ale ráda do svých písni přidá afro rytmy.

Heldorado je kapela, která přijede na letní Sázavafest z polské Bydgošti. Kapela hraje zemitý rock, ale ráda do svých písni přidá afro rytmy. Písně má tato kapela zpívané v polštině i angličtině. Muzikanti za sebou mají několik pozoruhodných akcí a vedlejších hostování. Dokonce se podíleli i na představení s Teatrem pantomimy DAR a byli na koncertním turné se sborem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Také různé jiné projekty jim nejsou cizí. V některých z nich vzdali hold velkým hudebním osobnostem, konkrétně polskému Tadeuszi Nalepovi, Pink Floyd a The Doors.

Na svém kontě mají i rekordní turné, při kterém během třiceti dnů absolvovali třiadvacet koncertů a najeli přitom tři a půl tisíce kilometrů. Bylo to v rámci Heldorado Monar Tour. Heldorado přišlo na svět v roce 2007. Tvoří ho bubeník Bartek Andrzejewski, kytaristé Krzysztof Ratke a Michał Chrapkowski, klávesista Wiktor Borzyszkowski a zpěvák Artur Bromirski.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *