Maďarští Nemjuci a čeští Pankix – další účinkující Sázavafestu

Sázavafest kromě velkých světových jmen dává šanci i méně známým kapelám. V zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou si budete moct první srpnové dny vybrat z velkého množství takových kapel.

Sázavafest kromě velkých světových jmen dává šanci i méně známým kapelám. V zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou si budete moct první srpnové dny vybrat z velkého množství takových kapel.Sázavafest letos velmi úzce spolupracuje s Visegradským fondem a v rámci této územní čtyřky se představí velký počet kapel z České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska. Právě poslední zmíněná země má ve svých hudebních vodách čtyřku Budapešti, která si říká Nemjuci. Tato kapela se dala dohromady v roce 2008. Se svým alternativním rockovým projevem se může právem hlásit k tomu, že patří mezi to nejlepší, co na maďarské hudební scéně najdeme.

Pražská partička Pankix v loňském roce vydala své druhé album. To nese název Taste Me. Kapela hraje rock nebo pop-rock. Známá je také píseň Sečna a Strong. Na české hudební scéně se pražská formace drží již po dvanáct let a na Sázavafestu se můžete přesvědčit o jejích kvalitách.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *