Přípravy na Rokytná fest vrcholí

V pátek 24. a v sobotu 25.května se bude v Rokytnici nad Rokytnou konat již pátý ročník Rokytná festu. A přípravy pomalu vrcholí.

V pátek 24. a v sobotu 25.května se bude v Rokytnici nad Rokytnou konat již pátý ročník Rokytná festu. A přípravy pomalu vrcholí.

Na tento festival se již nedají vstupenky koupit v předprodeji. 17. Května skončila druhá vlna. A tak se tedy vstupenky dají koupit pouze v den konání festivalu. Na jeden den za 350 Kč, na oba dny 490 Kč.

Rokytná fest se bude konta již popáté. Během těchto pěti let dokázali organizátorři na festival dostat například Argemu v letech 2009 a 2010. V roce 2010 dále na Vysočině vystoupila kapela UDG. O rok později skupiny Vypsaná fixa, Rybičky 48, Ready Kirken nebo Mňága a Žďorp. A loňský rok si v Rokytnici zahráli Mandrage, Horkýže Slíže, Charlie Straight nebo Xindl X.

Rokytná fest je první akcí svého druhu na území celé Vysočiny. Takže se jedná o příležitost, kterak využít poslední květnový víkend k poslechu skvělé muziky a rozproudění odpočinutého těla při tanečních kreacích v nádherném areálu rokytnického koupaliště.

Na co dále se ještě mohou návštěvníci festivalu těšit? Například na nepasterované pivo z tanku. Pořadatelům se podařila před 3 lety navázat vzájemná spolupráce s pivovarem JEŽEK a toto 11-ti stupňové charismatické poctivé pivo nahořklé chuti opravdu proudí ve velkoplošných stanech přímo z přistavených  tanků do kelímků.

Organizátoři  rovněž nabídli před lety možnost ubytování či přespání  návštěvníkům, kteří přijedou z větší dálky a ti toho beze zbytku využili. Přímo za areálem je vybudováno střežené stanové městečko s vlastním sociálním zařízením a ranní sprcha s teplou vodou či hygiena v kabinách místních fotbalistů je také samozřejmostí.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *