Norskou mladou hvězdičku inspirují seriály

Hanne Kolstø bude jednou z hlavních hvězd chystajícího Sázavafestu, který se bude konat ve Světlé nad Sázavou první srpnový víkend.

Hanne Kolstø bude jednou z hlavních hvězd chystajícího Sázavafestu, který se bude konat ve Světlé nad Sázavou první srpnový víkend.

Jedinečný hlas norské zpěvačky si zapamatujete hned po prvních tónech. Smysl pro melodii i již zmíněný hlas dodává této muzice krásnou atmosféru a láká do světa hudební kreativity a chytlavých textů. Severská melodie se v této mladičké slečně neztratí, a tak pokud právě styl muziky alá Bjork je Váš oblíbený, i Hanne bude to pravé.

V její muzice se mísí velké množství žánrů a dynamika jejích písniček je také velká. „Ispiraci čerpá v hudbě devadesátých let, Depeche mode, Bjork nebo PJ Harvey. Hledám ale svou cestu,“ vysvětlila pro web Sázavafestu Hanne.

Pro psaní textů má však velmi zajímavou inspiraci. „Mojí inspirací pro texty jsou dialogy v televizních seriálech. Seriály jako takové, setkávání s novými lidmi a rozhovory, při kterých se cítíte tak trochu trapně. To jsou moje inspirace. Ty jsou velmi zajímavé a pocity z nich jsou intenzivní.“ Popsala Hanne.

Na Sázavafestu bude velkým lákadlem. Muzika i texty totiž za to rozhodně stojí.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *