I Polsko bude mít na letošní Sázavafestu zastoupení

A hned ve dvou kapelách. Tedy zatím. A show to od polských zástupců bude jistě velká. A jedna z nich i velmi netradiční.

A hned ve dvou kapelách. Tedy zatím. A show to od polských zástupců bude jistě velká. A jedna z nich i velmi netradiční.

Od našeho severního souseda zavítají do Světlé nad Sázavou zástupci urban folku z metropole Varšava, kteří mají za sebou od roku 2009 už tři úspěšná alba, to poslední z roku 2012 s názvem Whole Again. Jde o zajímavé duo PAULA & KAROL, jejichž sláva překračuje polské hranice.

Druhou z nich je jedna velkou show. A to jedna z nejnebezpečnějších show, kterou kdy české festivaly zažily. Zbíječky, míchačky, motorové pily, brusky, střepy, rozbité nářadí – to vše demontováno i ničeno přímo na pódiu, aby vznikly nové netradiční tóny, které dají dohromady neuvěřitelnou produkci. Zástupce polské scény, tři muži, kteří se dali dohromady před pár roky a celé Polsko okouzlili svým umění ve čtvrté řadě polské TV show, která hledá talenty – první srpnový víkend přivítá Sázavafest All Sounds Allowed, a určitě to bude stát za to!

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *