Zelenina není pouze k jídlu, říkají kluci z Čechtic

To dokazuje i nový klip této hudební skupiny, která pochází z Čechtic a vznikla v roce 2012. Tato mladá kapela hned začala pracovat na desce a klipech.

To dokazuje i nový klip této hudební skupiny, která pochází z Čechtic a vznikla v roce 2012. Tato mladá kapela hned začala pracovat na desce a klipech. Čtyřčlenná formace je novým progresivním signálem kořeněným údernými kytarami a elektronikou. Nyní však Zelenina dovršila svůj HATTRICK klipů posledním, třetím klipem nesoucí velmi evoluční název „50 odstínů šedi“.

Prvním klipem byl song Zhasni světlo. 50 odstínů šedi dokáže přitáhnout a naladit do naprosto odlišných nálad, než klipy předchozí. Zajímavý hlas zpěváka Jana Říhy dodává klipu zajímavou atmosféru. Pojetí textů vystihuje a zapadá do celé koncepce muziky.

Sám Jan Říhá prozradil, kde se klip natáčel: „Klip se točil na začátku března ve Zruči nad Sázavou. Je to v sále umělecké školy, která nám vyšla vstříc. Tato píseň vyšla jako třetí klip, protože jsme chtěli ukázat zase další rovinu toho, co můžou lidi čekat na desce.“

V plánu má kapela i další klipy: „Další klip se bude točit v květnu, a měl by vyjít na nejpozději v první půli června. Ze začátku se zdála vize uklipovat celé album, což je nějakých 11 písniček, jako bláznivina, ale před vydáním desky, která vyjde na konci dubna, už jsou klipy tři, a v červnu vyjde čtvrtý, takže to vypadá, že ty klipy budou na celé album.“ ukončuje Říha.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *