Slovenské i české hvězdy – to je letošní Rokytná fest

24. a 25. května se bude v Rokytnici nad Rokytnou konat 5. ročník festivalu Rokytná fest. Festival rozhodně nezklame.

24. a 25. května se bude v Rokytnici nad Rokytnou konat 5. ročník festivalu Rokytná fest. Festival rozhodně nezklame.Hlavními hvězdami budou dvě známé slovenské kapely. Desmod a No Name. Desmod pocházejí z Nitry a jsou to několikanásobní slovenští slavíci, a to jak absolutní tak i v kapelách. Podobně je na tom i košická kapela No Name. Obě jsou v čechách známé, obě mají již hodně za sebou. A obě nabídnout jak hity, tak i nové písně.

Českou hudební scénu budou zastupovat známé i méně známé kapely. Z těch nejznámějších stojí jistě za zmínku Vypsaná fixa. Pardubická skupina, se básnickými surrealistickými texty, patří k těm neoblíbenějším v posledních letech.

Fanouškům kapely UDG bude jistě známá kapela Liwid. Liwid totiž v roce 2009 právě UDG předskakovali na jejich turné. Vystupovat na dvoudenním Rokytná festu budou i čáslavská Civilní Obrana nebo havlíčkobrodští El’brkas.

Pražská kapela Prowizorium má za sebou také několik zajímavých předskokanských zkušeností. Například s kapelou Kryštof nebo Wohnout. Punkrockovou scénu bude zastupovat skupina Append x. Dále si budou moct návštěvníci festivalu vychutnat koncerty kapel Reweer, Storm, Beck OFIS, Nebe a Vernus.

Vstupenky na jeden den se v předprodeji prodávají za 250 Kč, na oba dny 340 Kč. Na místě budou vstupenky stát 350 Kč na jeden den a 490 na oba dny.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *