Sázavafest 2013 představí i norskou muziku

A to díky talentu, který do Světlé nad Sázavou přilákal. První srpnový týden v tamějším lesoparku vystoupí norská hvězdička Hanne Kolstoe.

A to díky talentu, který do Světlé nad Sázavou přilákal. První srpnový týden v tamějším lesoparku vystoupí norská hvězdička Hanne Kolstoe.Hanne je známá nejen ve svém rodném Norsku. A to především díky svému velmi charakteristickému hlasu. Hane Kolstoe je jednou z nejžádanějších zpěvaček a hudebních skladatelek v Norsku. Na letošním Sázavafestu vás vtáhne do do svého filosofického světa s prvky islandské kultury. Naplno si tak budete moc užít její unikátní hlas, inteligentní texty se smyslem pro melodii a zamyšlení. Hanne je velmi aktivní interpretkou, za poslední čtyři roky poslala do světa celkem šest alb.

Její hudba je průřezem devadesátkového soundu a trip-hopu, vzniká z několika syntetizátorů dávajících dohromady beaty, akustické kytary a skvělý hlas. Inspirací při tvorbě songů jsou pro Hanne vyhlášení umělci jako Depeche Mode nebo Björk. Minulý rok odjela Hanne úspěšné turné po Německu a USA.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *