Lipo a Debbi v pátek v jihlavské Ponorce

V pátek 22. března vystoupí v Ponorce zpěvák a rapper Lipo společně se zpěvačkou Debbiv doprovodu producenta a kytaristy Martina Ledviny.

V pátek 22. března vystoupí v Ponorce zpěvák a rapper Lipo společně se zpěvačkou Debbiv doprovodu producenta a kytaristy Martina Ledviny. Lipo v současnosti uspěl s novým singlem „Do města přišla zima“, který se záhy stal nejhranější česko-slovenskou skladbou v českém rádiovém éteru. Minulý týden si také svou prémiéru odbyl oficiální videoklip k této písni, který je k vidění nejen na videoportále YouTube, ale také na hudební televizi Óčko.

Debbi je česko-německá zpěvačka, která se poprvé na veřejnosti představila v první řadě Česko Slovenské SuperStar. V roce 2011 vydala veleúspěšný singl „Touch The Sun“, který se stal neodmyslitelnou součástí reklamní kampaně značky Metaxa a jedním z nejúspěšnějších a nejhranějších hitů roku.

Lipo & Debbi v loňském roce natočili singl „Ležím ve Tvé blízkosti“. Ze singlu se stal jeden z největších hitů roku, který v playlistech českých rádií rotuje ve velké míře dodnes. Videoklip k tomuto singlu shlédlo více než 4 000 000 uživatelů videoportálu YouTube. Společně také vystoupili na sobotním galavečeru Hudebních cen Anděl.

Součástí akce bude také autogramiáda, focení a pro návštěvníky je nachystán uvítací drink, o skvělou muziku a zábavu před a po vystoupení se postará DJ Yanny. Na baru více než 16 druhů panáků za 25,- Kč. Otevíráme od 21:00 hod., vystoupení začíná krátce po půlnoci. Vstup bude 99,- Kč.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *