Shoda náhod hlásí poprvé vyprodáno!

V pátek 9. září se ve vinárně Nádražní 43 uskutečnil koncert kapely Shoda náhod z Havlíčkova Brodu. Toto uskupení fungovalo přibližně dva roky v čtyřčlenné verzi, nyní se rozrostlo o další dva členy, kteří obohacují výslednou kompozici o cajon a housle.

V pátek 9. září se ve vinárně Nádražní 43 uskutečnil koncert kapely Shoda náhod z Havlíčkova Brodu. Toto uskupení fungovalo přibližně dva roky v čtyřčlenné verzi, nyní se rozrostlo o další dva členy, kteří obohacují výslednou kompozici o cajon a housle. Tuto novou formu jsme si mohli veřejně poslechnout poprvé právě tento pátek. Koncert se nesl ve znamení dobré nálady a radosti z hudby, která se nekonečnými proudy šířila do publika. Jelikož většinu repertoáru kapely tvoří písně přejaté od jiných česky zpívajících autorů, například Čechomoru, bratrů Nedvědů nebo Lucie, přítomní mnoho z nich zpívali s nimi.

Shoda náhod představila ale i tři vlastní skladby. Ty diváky musely nadchnout ještě více. Skvěle jim sedí, jsou chytlavé a je vidět, že do nich dávají kus sebe. Celé vystoupení nepůsobilo jednotvárně, neboť bylo zpestřeno duety, kde bylo ještě zřetelněji poznat, jak dobře na své nástroje umí hrát. Doufám, že je budeme moct potkávat na pódiích častěji a ve větších prostorách.

Anna Hejkalová

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *