Petr Vrzák z UDG: Baví nás náš název

Petr Vrzák z populární kapely UDG se v rozhovoru rozmluvil jako o novém CD tak také o názvu kapely.

Petr Vrzák z populární kapely UDG se v rozhovoru rozmluvil jako o novém CD tak také o názvu kapely.

Co by řekl o novém CD Akrobat?

Je to jedna z našich nejpovedenějších věcí. Já to CD mám rád. Dácvám to mým kamarádům, jako dárky a stojím si za tím CD. Za každou písničkou si stojím moc. Beru to, že se to líbí.

Máš nějaký oblíbený festival?

Samozřejmě máš spoustu festivalů, na kterých chce každá kapela hrát. Nemusím říkat ty nejvěští jména. Já mám rád domácké festivaly, dobře uspořádaný, pohodová atmosféra. A to je to co mě baví. Za mě osobně, měl jsem rád Hrachovku. Mám rád menší festivaly.

Máte radši s kapelou festivaly nebo kluby?

Já fandím každému festivalu. Fandím komukoliv, kdo je pořádá, protože vím, jaká to je těžká věc. Festivaly mají svou atmosféru a tak to má být.

Název UDG. Jak vůbec vznikl?

Haha (smích). Původně Useless demi gods, zbyteční polobozi. Jsme česky zpívající kapela a anglický název pro česky zpívající kapelu je takový useless, zbytečný. Takže dneska jsme UDG. Baví nás i různý výmysly. Ať je to Ústecký drogový gang, nebo Ulepené divčí genitálie a nebo Uteklo prase domů (smích)

Až takhle?

Jo vznikají a to nás baví.

Měl bys nějaký vzkaz pro fanoušky?

Já bych vzkázal, ať se všichni mají dobře a všichni se mají rádi, protože to je důležité. Aa ať se vykašlou na problémy, ať se baví. Když nejde o život, jde o hovno. Ať mají co nejvíce chvil, Ok stojí za to žít.

Kde bereš energii na koncerty?

Asi z fanoušků, my jsme kapela, která má jedno pravidlo. Čím víc paří lidi, tak paříme i my.

Jaká bude budoucnost?

Budou festivaly a bude moc festivalů. V tuhle chvíli nemám možnost ani zkoušet. Každopádně chystáme druhý klip, chystáme i třetí klip. Po sezóně, nkědy v září, si zase sedneme a začneme skládat nové věci. Už dokonce některé máme.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *