Čokoládový festival míří do Havlíčkova Brodu!

Od pátku 24. do neděle 26. listopadu 2017 se v KD Ostrov Havlíčkův Brod uskuteční Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

Od pátku 24. do neděle 26. listopadu 2017 se v KD Ostrov Havlíčkův Brod uskuteční Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

 PÁ 24/03: 14:00 – 18:00 // SO 25/03: 10:00 – 18:00 // NE 26/03: 10:00 – 17:00

Čokoládový Festival 2017 v Havlíčkově Brodě pořádaný agenturou ChrisFromParis je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

První čokoládový veletrh svého druhu se představí na prostranství o rozloze 1.000 metrů čtverečních a návštěvníkům nabídne tři hlavní sekce:

* Kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty
* Prodejní stánky partnerských organizací
* Dětský koutek

Vstupné činí 50,- Kč (30,- Kč pro seniory/ 30,- Kč pro studenty). Děti a mládež do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na HB Čokoládový Festival 2017 na www.cokoladovy-festival.cz. Vstupenky na ČokoFest 2017 můžete zakoupit na místě. Ale pokud máte zájem, můžete také zakoupit za stejnou cenu v předprodeji v Kulturním domě Ostrov (Na Ostrově 28/3) do čtvrtku 23. března (otevírací doba: po-pá 8:00 – 15:00h).

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Jana Petra, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů: thajské kari s kuřecím masem a bílou čokoládou nebo kuřecí špalíčky s pálivou čokoládovou omáčkou. Jiří Holub, ze společnosti Sirupárna Olomouc bude vařit kuřecí prsa na čokoládovém likéru nebo omáčku mole poblano z čokolády. Uvidíte cukráře z Kamila Chocolates, který bude vyrábět bonboniéry. Chybět nebude ani Václav Kijonka, který připraví ukázku rozličných dezertů.

I tento rok budou na Čokoládovém festivale různé workshopy, jak pro děti, tak i pro dospělé (výroba čokoládových makronek, pralinek,…).

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si různé druhy čokolád u stánků společností: Kamila chocolates, Kamelie – Víno z Francie, Mr. Vonka, Šmakujto, Čokoláda XC – XOCO Club, Seneca Café, BonBon, Marmeládová Zahrada, ČokoKebab, Sirupárna, Chocotherapia, Dobrá Svačina, Janek Chocolate, Jablíčko, Klaunová Vata, …

Návštěvníci si budou moci ochutnat vafle, fondán, čokoládové víno, čoko-kebab a další.

Čokoládový festival však nabídne i mnoho dalších doprovodných akcí plných překvapení. Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *