V Koutech se chystá jubilejní 10. ročník Pokoutního festivalu!

V sobotu 17. srpna od 16 hodin startuje v Koutech u Ledče nad Sázavou program už desátého ročníku oblíbeného rodinného hudebního festivalu. V nabídce je kvalitní multižánrová hudba na třech podiích a program pro děti, včetně dětských divadelních představení.

Tentokrát pořadatelé sází zejména na vystoupení uznávané hip-hopové skupiny PRAGO UNION, majitele dvou cen Anděl. V současnosti působí ve složení KATO a DJ MARO. V Koutech se představí v doprovodu živé kapely. Dalším trumfem je mezinárodní kapela MR. LOCO, kterým se originálním způsobem daří kombinovat balkánský folklór okořeněný prvky latiny, reggae, ska i hip hopu. Mnohé jistě potěší i návštěva litvínovského barda XAVIERA BAUMAXI. Písničkář i provokatér, výborný hráč na kytaru, jeho texty dokážou bavit i šokovat. Jak je již tradicí, ve večerních hodinách se bude přitvrzovat, pozvánku přijala parta GLAD FOR TODAY, hlásící se k melodickému post hardcoru s prvky alternativy. Jejich předností je chytlavý mix screamu a melodických vokálů v kombinaci s kytarovými riffy. Domácí, tedy ledečskou scénu zastoupí KOCZKOPES. Těšte se také na world music v podání kapely STONED TONES, dále se představí kapely LUCKY NERO a RED NOSE. Součástí festivalu je i tentokrát FAKERR stage, kde vystoupí mnoho DJ´s.

Vše bude doplněno programem (nejen) pro děti. Těšte se na dvě vystoupení KOČOVNÉHO DIVADLA RÓZY BLECHOVÉ. V průběhu odpoledních a večerních hodin bude k dispozici dětský koutek s malováním na obličej, tvořením a také skákací hrad.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji za 150 Kč, na místě pak za 199 Kč.

Více informací najdete na festivalovém webu www.pokoutnifestival.cz nebo na našem facebooku.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *