Poletíme? nevynechají během jarního turné ani Humpolec!

Kapela Poletíme? se opět vydala na cesty a v rámci jarní části Chce to tour! vystoupí už 22. března v Hellclubu v Humpolci.

Pravděpodobně nebudete potřebovat ani tři písně, abyste věděli, že se kapela Poletíme? nastálo zabydlí ve vašich přehrávačích. Koncerty této osmičlenné party se vyznačují plnými sály, netradičním nástrojovým obsazením, svižnou rytmikou, vtipnými i poetickými texty a roztančeným publikem s perfektní znalostí textů písní.

Poletíme? založil roku 2007 muzikant a uznávaný výtvarník Rudolf Brančovský. Kapela dosud vydala pět alb, právě aktuální desce Chce to hit! věnují probíhající turné. Hudebníci nezaháleli ani v zimě. Těsně před vánočními svátky natočili pod vedením režisérky a herečky Barbory Polákové a Jiřího Zemana videoklip “Pojď se mnou, lásko má”. Štáb se přemisťoval mezi byty, domy a staveništi svých kamarádů i babiček, využil také majestátní interiéry zámku Slavkov nebo divočinu lomu Hády. Spolupráce dopadla skvěle, o čemž svědčí 190 tisíc zhlédnutí během několika týdnů.

Více na www.poletime.info.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *