Zámecké Hodování ve Světlé nad Sázavou

Na dvoře zámku Světla nad Sazavou se v sobota 14. a v neděle 15. července uskuteční ZÁMECKÉ HODOVÁNÍ, které nabídne bohatou přehlídku dobrého jídla, doplněnou o doprovodný program.

Festival zve návštěvníky do tří hlavních sekcí:

  • Kulinářskou show
  • Prodej sýrových specialit a prezentaci restaurací
  • Dětský koutek

Akce se koná ve dvoře zámku Světla nad Sazavou, vstup je kolem hlavní pokladny zámku. Pro VIP, novináře a návštěvníky, kteří předem zakoupili vstupenky, bude vstup z druhé straně.

Vstupné v ceně 60 Kč pro dospělé nebo 40 Kč pro studenty či důchodce bude k zakoupení na místě, při nákupu v předprodeji přes TicketStream předejdete frontám a půjdete rychlým VIP vstupem.

Akce se koná v časech:

  • Sobota 10.00-20.00
  • Neděle 10.00-18.00

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku Květou Vondrakovou, více-prezidentka Culinary Clubu CZ, propagátorka zdravé stravy a zdravého životního stylu. Žena, která si z potravy bere energii a tu proměňuje do vždy usměvavé veselé nálady. Nikdy ji nepotkáte jinak než plnou skvělé nálady. Miluje bylinky, květiny a přírodu vůbec. Ta se jí stala inspiraci pro její televizní vaření Vaříme hravě a zdravě v pořadu Život z pánve! Květa Vondraková je skvělá kuchařka a její recepty jsou vždy pestré a chutné. Máte se na co těšit! Sexi žena, barevné a voňavé pokrmy a skvělá atmosféra. To je Květa Vondraková

Pro rodiny s dětmi je připraven i dětský koutek. Během celého festivalu je pro návštěvníky připravený i bohatý doprovodný program, taneční vystoupení a spousty koncertů: TBee Girls, Humpolecký dixieland,… Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si domů spousty farmářských specialit a to stánků společností: Kamelie – Víno z Francie, Tupperware, Food Truck „Bonjour“, Mléčný karamel, Wafle Brno, Šmakujto, Beskydská Likérka, Rico Koláče, Mama Afrika, Lucky Brownies, Atelier Sladkostí, Sri Lanka Curry House,…

Zámecké Hodování je rodinnou událostí s dětskou zábavou, soutěžemi, ukázkami vaření, koncerty a dalším doprovodným programem!

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *