Zámecké turné Michala Hrůzy s Kapelou Hrůzy se blíží!

K  oslavě 20 let na hudební scéně a nové autorské desce si zpěvák Michal Hrůza se svojí Kapelou Hrůzy nadělí v květnu a červnu koncertní turné po českých a moravských zámcích.

K  oslavě 20 let na hudební scéně a nové autorské desce si zpěvák Michal Hrůza se svojí Kapelou Hrůzy nadělí v květnu a červnu koncertní turné po českých a moravských zámcích. Vystoupení v prostorách zámků Sychrov, Zbiroh, Valtice a Telč doplní bohatý odpolední program pro celou rodinu, kterým provede herec Marek Taclík.

Na zámku Telč se koncert uskuteční 17. června, hlavními hosty budou Tata Bojs, Thom Artway a v roli supportu vystoupí kapela Naděje. 

„Mám radost, že se na našem turné na zámcích objeví kapely, které mám velmi rád. Naše fanoušky chceme pozvat do nevšedního prostředí českých a moravských zámků, kde kromě hlavního bodu programu mohou vyrazit i na prohlídku zámku a poté si užít v zámeckém parku doprovodné aktivity pro celou rodinu. Těšíme se na nádherná prostředí i zámeckou atmosféru. Je úžasné si na jediném místě zahrát a zároveň se osobně setkat a popovídat s lidmi, kteří dorazí,“ říká Michal Hrůza, který také v květnu vydává po třech letech novou autorskou desku Sám se sebou 

ČASOVÝ HARMONOGRAM NA ZÁMKU TELČ

14:00 hod otevření zámeckého parku
14:15 hod Škola písnička (dětská zóna Kidtown)
15:15 hod divadlo Sešli se tři a stalo se
15:45 hod Naděje 
17:15 hod Thom Artway
20:30 hod Tata Bojs
21:30 hod Michal Hrůza a Kapela Hrůzy + host 
23:00 hod konec akce

Více informací najdete ZDE!

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *