Vladivojnu pokřtí Ester Kočičková

Už tento pátek 20. září se uskuteční zajímavý koncert, kde Vladivojna La Chia společně se svou kapelou odehrají významný koncert.

Už tento pátek 20. září se uskuteční zajímavý koncert, kde Vladivojna La Chia společně se svou kapelou odehrají významný koncert.

Vladivojně právě vyšlo už sedmé album, které částečně točila v San Franciscu. Album se jmenuje Šraf a jeho kmotřenkou bude Ester Kočičková.

Vladivojna se v poslední době stává vyhledávanou autorkou scénické hudby, složila hudbu k filmu Nevinnost Jana Hřebejka, v současnosti připravuje hudbu pro seriál V objetí, který uvede HBO a dokončuje hudbu pro divadlo Rokoko.

Vladivojnina prvotní tvorba pro Městská divadla pražská taktéž zazní i na pátečním koncertě v Rock Cafe. Předskokanem Vladivojny bude kapela Nameless Brothers, což je zajímavá formace dvou mladých umělců a dvou akustických kytar. Vladivojna, která letos oslavila kulaté jubileum má za sebou už nepřeberné množství zkušeností a spoluprací například s Lenkou Dusilovou, s Richardem Müllerem, jako předkapelu si jí vybrali Scorpions nebo Marilyn Manson. Za hudbu k filmu byla nominována na Českého lva i Ceny české filmové kritiky. Přijďte se v pátek podívat na koncert Vladivojny, která je významnou osobností české hudební scény.

Aktuální videoklip k albu Šraf – ALCHYMISTA:  

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *