Třebíčské Zámostí již tento víkend

Festival Zámostí se bude konat v unikátním prostředí třebíčského zámku, který je součástí světovho kulturního dědictví UNESCO. Konat se bude již v pátek a v sobotu.

Festival Zámostí se bude konat v unikátním prostředí třebíčského zámku, který je součástí světovho kulturního dědictví UNESCO. Konat se bude již v pátek a v sobotu.

 

Na festivalu vystoupí například kapela Charlie Straight. A celý festival má svá pravidla. Areál festivalu Zámostí 2013 je bezbariérový. Děti do 10 let v doprovodu rodičů mají vstup na festival Zámostí zdarma.  S pejsky ani jinými domácími mazlíčky nebude vstup do areálu povolen.

Doprava na festival je jednoduchá

Jak vlakem, tak autobusem nebo autem se dá dostat na Zámostí. Třebíč má velmi dobré vlakové spojení, nachází se na železniční trati Brno-Jihlava. Areál festivalu je od vlakového nádraží vzdálen asi 1km. Autobusové nádraží je vzdáleno od areálu festivalu pouhých 300 metrů. Zaparkovat v areálu festivalu není možné. V případě, že se rozhodnete přijet na festival autem, je vám k dispozici několik parkovišť v blízkosti místa konání. Například tyto: parkoviště u Komenského náměstí, parkoviště nad Bazilikou nebo parkoviště na Polance

Otevírací doba areálu bude v pátek 7. června od 15:00. Hodinu před zahájením produkce na hlavní stage. V sobotu 8. června bude areál otevřen již od 12:00.

Festival má také své zákazy

Hned několik zákazů má Zámostí. Zákaz rozdávat či umisťovat v areálu festivalu jakékoli propagační materiály bez souhlasu pořadatele. Dále je také potřeba zmínit zákaz rozdělávání otevřeného ohně nebo zákaz vnášení vlastního alkoholu či zákaz vnášení skleněných lahví a jiných skleněných nádob, plechovek, všech druhů zbraní, drog, PET lahví nad 1 l, pyrotechniky a předmětů ohrožujících bezpečnost.

 

Co se týče ubytování, v blízkém okolí festivalu bude k dispozici stanové městečko, kde je možné si postavit vlastní stan. Táboření v tomto stanovém městečku je pro návštěvníky festivalu zdarma. U tábořiště budou přistaveny kontejnery na odpad a mobilní toalety. 

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *