Jihoamerická Intima přiveze svou elektroniku i na Sázavafest

Stylově letošní Sázavafest bude mít největší rozpětí stylů ve své historii. Na začátku srpna se do světlé nad Sázavou přijede podívat také argentinská kapela Intima.

Stylově letošní Sázavafest bude mít největší rozpětí stylů ve své historii. Na začátku srpna se do světlé nad Sázavou přijede podívat také argentinská kapela Intima.Elektronická hudba kapely Intima rozhodně nepřiveze žádné tango. Přijede s elektronickou hudbou, která vychází ze základů z osmdesátých let, která současně hledá progresivní polohu, především co se zvuků týče. Kapela byla založena v roce 2000.

Sestavu skupiny tvoří bubeník Carlos Sola, baskytarista a klávesista Sebastian Cohn a Salvador Reynoso (samplery, groovy). Cílem této trojice bylo humanizovat zvuky z tanečních parketů. Později se k nim ještě přidal čtvrtý člen kapely, Ignacio Tetamanti, který obsluhuje samplery.

Intima se také hlásí i k rockovým postupům. Kapela hrála v Latinské Americe i Evropě, vrací se na show do Španělska či Kolumbie, zná atmosféru Creamfields v Argentině nebo Ekvádoru. Na svém kontě má čtyři alba. První z nich bylo v roce 2001 Intima EP. Druhé vyšlo o dva roky později a neslo název Niño Bomba. Po dalších třech letech, v roce 2006, přišlo na řadu album TR3S. To poslední vyšlo v roce 2009 a jmenovalo se Revolver Club.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *