Herálec opět láká na zvučné kapely

Již počtrnácté se bude konat festivalová sezóna v oblíbeném KD Herálec u Žďáru nad Sázavou. A letošní program bude opravdu výborný.

Již počtrnácté se bude konat festivalová sezóna v oblíbeném KD Herálec u Žďáru nad Sázavou. A letošní program bude opravdu výborný.

Hned 2. března odstartuje tuto sezónu Alkehol. Při tomto koncertu pokřtí kapela své nové CD, které nese název Do bezvědomí. A aby toho nebylo málo, po mnoha letech se ten večer na Vysočinu vrátí Doga se svými hity Poletuju nebo Nevinná. Obě kapely odehrají plnohodnotné koncerty, takže ať patříte mezi příznivce jedené z nich nebo obou, určitě si nenechte tento dvojkoncert ujít. Alkehol kromě novinek z poslední desky zajisté nezapomene na své legendární songy Nechte vlajky vlát, Nonstop, Buráky nebo Život je krátkej.

Dále se můžete těšit i na slovenské hvězdy Horkýže Slíže. Tato kapela vystoupí v Herálci 16. března. V dubnu KD Herálec přivítá punkovou legendu Visací Zámek. Jejich koncert je v plánu na 13. dubna. Samozřejmě nebude chybět tradiční velikonoční zábava, která se bude konat 31. března a nebo oslava čtrnáctých narozenin. Ta přijde na řadu 11. května. Letošní novinkou je rozšíření autobusového svozu zdarma do Žďáru nad Sázavou.

Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejích za 199 Kč. Na místě bude cena 240 Kč. Více informací naleznete na internetových stránkách www.kdheralec.cz.nebo.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *