Mějte svůj vzkaz na desce Marka Ztraceného!

Marek Ztracený vydává už pátou desku v řadě. Ponese název Vlastní svět, a má vyjít 9. června letošního roku. Prozatím jsou venku dva singly, a to stejnojmenná pecka Vlastní svět a Léto 95. Obě písničky zatím čítají veliký úspěch. První má přes milion zhlédnutí, Léto 95, jehož klip byl natočen v koprodukci s velkými jmény hudební scény má za necelý půlrok necelé čtyři miliony zhlédnutí!

„Do desky vkládáme veliké naděje, a to už jen proto, že ještě nevyšla, ale už jsou z ní venku dva singly. Těm se opravdu dařilo a vlastně ještě sále daří,“ prozrazuje na úvod Marek Ztracený. Samotný přebal desky pak bude obsahovat celkem 250 vzkazů od fanoušků. Ti prostřednictvím vzkazu mohou potěšit anebo překvapit své kamarády, rodiny, děti či jiné blízké osoby.

„Chtěl jsem něco navíc – aby to nebylo jen tak, že otevřeš obal desky, vyndáš CD a už ten obal nikdy neuvidíš. Říkal jsem si, že by každý prostřednictvím přebalu mohl potěšit své blízké. Stačí napsat vzkaz, který nepřesáhne 160 znaků na e-mail vzkazy@marekztraceny.cz, a to do neděle 6. května 2018. Vzkaz se na desce objeví, když zpět na e-mail přijde potvrzení. Můžete do vzkazu samozřejmě uvést své jméno nebo ho nechat tajný… jak jen budete chtít (smích). Já tam budu taky jeden mít. Těším se a zdravím všechny lidi, co taky žijou tak, jako já – prostě v tak trochu VLASTNÍM SVĚTĚ,“ dodává Ztracený.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *