Michal Hrůza vystoupí v rámci turné Sám se sebou v Jihlavě!

Na první část koncertního turné po kulturních domech a klubech, na kterém představí svoji novou desku Sám se sebou, vyrazí zpěvák Michal Hrůza s Kapelou Hrůzy letos na podzim. V rámci koncertní šňůry přijede 17. listopadu i do Jihlavy!

Podzimní tour završí Michal Hrůza letošní výročí 20 let na hudební scéně. „Sám se sebou je nejen název mého posledního alba, ale i stav bytí, který je důležitý pro to, abychom zjistili, co je v našich životech nejdůležitější,“ říká Michal Hrůza, který již letos na jaře absolvoval turné Hrůza na zámku a poté odehrál tři unikátní koncerty se symfonickými orchestry v Karlových Varech, Ostravě a v pražském Rudolfinu.

Na turné Sám se sebou zazní oblíbené skladby ze stejnojmenného alba, které Michal Hrůza vydal letos v květnu. Chybět nebude hitovka Pro Emu, skladby Optimista, Polárka či duet se zpěvačkou Olgou Königovou Na rozcestí. Skupina Olgy Königové Ille zároveň pojede jako support turné Michala Hrůzy Sám se sebou.

Na koncertní šňůře budou mít fanoušci poprvé možnost zakoupit si také nový vinyl Michala Hrůzy Sám se sebou. Po osmi podzimních koncertech bude v březnu a dubnu 2018 následovat jarní část turné.

Podzim 2017 si vedle koncertování zvolila Kapela Hrůzy také jako období, kdy se bude ve větší míře věnovat charitativním aktivitám, podpoří rozličné projekty a nemocné děti. 27. října zahraje pro Rebeku Čihákovou, pacientku bojující s nemocí motýlích křídel, které kapela svým koncertem už jednou v minulosti pomohla. Nyní se koncert uskuteční v Rebečině rodném městě Pardubicích. Kapela pacientce věnuje celý honorář z koncertu. Další charitativní projekt proběhne 21. října, kdy kapela podpoří organizaci Hudba pomáhá, která podporuje handicapované děti. Poslední koncert se uskuteční 27. září v Milevsku, kde Michal Hrůza s kapelou zahraje pro Farní charitu v Milevsku.

MICHAL HRŮZA – TURNÉ SÁM SE SEBOU (PODZIM 2017)
3. 11.2017 ZÁBŘEH NA MORAVĚ – KD
4. 11. 2017 KRNOV – KOFOLA MUSIC KLUB
17.11.2017 JIHLAVA – SOUL MUSIC CLUB
18.11.2017 SUŠICE – SOKOLOVNA
22.11.2017 BRNO – RADOST
23.11.2017 HRADEC KRÁLOVÉ – DENOCHE
25.11.2017 ČESKÉ BUDĚJOVICE – KLUB SLAVIE
8.12.2017 LITVÍNOV – ATTIC MUSIC CLUB

Vstupenky je možné zakoupit přes jednotlivá koncertní místa. Více info na www.michalhruza.cz.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *